Skip to main content
raphaelles2400x1600

Raphaëlles Boutique B&B

Kronkelende kanalen, gotische gevels en prachtige pleinen.
Welkom in het Venetië van het Noorden!

De middeleeuwse stad Brugge is voor culuurliefhebbers die een ontspannen weekendje weg willen de perfecte plek.
Laat de romantiek zegevieren door gezellig rond te kuieren langs het Minnewater, ga naar de top van het Belfort en geniet van een panoramisch uitzicht over de stad of geniet van een Belgisch biertje op een van de vele sfeervolle terrasjes. Maar ook als de avond valt heeft “Brugge die Schone” heel wat in petto.

Op wandelafstand van het levendige centrum kan u onthaasten in de wondermooie Raphaëlles Boetiek b&b. Dit onlangs gerenoveerde herenhuis maakt van uw verblijf een onvergetelijke ervaring mede dankzij de warmhartige gastheren die u als trotse Bruggelingen graag kennis laten maken met de verborgen parels van de stad.

Als lid van onze Execellence Club bieden zij u daarnaast ook een verkwikkende nachtrust in ons Ato beddengoed dat volledig gepersonaliseerd is op basis van hun specifieke stijl.

Interieurontwerp door LD sur mesure.

Boek hier uw verblijf
26958745921

Keenan's boutique hotel

Een romantisch uitje naar een dromerige bestemming?
De Hidden Heartlands in Ierland zijn de perfecte plek hiervoor!

In het midden deze groene oase, tussen de bossen en het kronkelende kanaal, bevindt zich het prachtige boetiekhotel Keenans Of Tarmonbarry.
Als lid van onze Excellence Club bieden ze een zen moment in een prachtige omgeving, een warme welkom en een relaxerende nachtrust in Mirabel Slabbinck huislinnen.

Ons Fanna bedlinnen is gepersonaliseerd op basis van de kleur, de afmetingen en de naam en stemt zo volledig overeen met de typische stijl van Keenan’s boetiekhotel.

Boek hier je verblijf