Skip to main content

Residential

Een huis wordt een thuis wanneer het interieur een weerspiegeling vormt van de ziel en een oase van rust creëert. Ons design atelier begeleidt uw project tot een stijlvol resultaat of zorgt voor een wisselwerking met uw interieurarchitect. Ons extra diensten maken dat u meteen zorgeloos kan genieten van uw huislinnen.
Wij schieten u te hulp door het huislinnen voor te wassen zodat het meteen kan in gebruik genomen worden en ontzorgen u door elke set te voorzien met de naam of het nummer van de kamer. Onze op maat service voorziet het huislinnen van de juiste kleuren, afmetingen en afwerking, en maakt het helemaal uniek door het toevoegen van een logo of de initialen.

Hospitality

Your dream is our care. De klant een onvergetelijke beleving bezorgen, is ons gemeenschappelijk doel. Wij dragen ons steentje bij door enkele extra diensten te voorzien die hierin tegemoet komen.
Wij schieten u te hulp door het huislinnen voor te wassen zodat het meteen kan in gebruik genomen worden en ontzorgen u door elke set te voorzien met de naam of het nummer van de kamer. Onze op maat service voorziet het huislinnen van de juiste kleuren, afmetingen en afwerking, en maakt het helemaal uniek door het logo of de initialen van het hotel, de B&B of chalet toe te voegen.

Yacht

Het luisteren en begrijpen van de behoeften van de klant is essentieel om een sublieme service te kunnen aanbieden. Ons doel is om de verwachting van de klant te overtreffen door het aanbieden van enkele extra diensten. Geef ons de datum, tijd en plaats waar uw yacht aanmeert, en wij voorzien alle cabins van huislinnen op maat van uw yacht.
Wij schieten de crew te hulp door het huislinnen voor te wassen zodat het meteen kan in gebruik genomen worden en ontzorgen hen door elke set te voorzien met de naam of het nummer van de cabin. Onze op maat service voorziet het huislinnen van de juiste kleuren, afmetingen en afwerking, en maakt het helemaal uniek door het logo of de initialen van de yacht toe te voegen.

Private jet

Ready for take-off. Dankzij onze extra diensten kunt u zorgeloos opstijgen.
Wij schieten de crew te hulp door het huislinnen voor te wassen zodat het meteen kan in gebruik genomen worden . Onze op maat service voorziet het huislinnen van de juiste kleuren, afmetingen en afwerking, en maakt het helemaal uniek door het logo of de initialen van de privé-jet toe te voegen.