Skip to main content
Heritage_v2

Historiek

In 1903 richtte overgrootvader Hendrik Slabbinck, een vooraanstaand goudborduurder uit Brugge, zijn eigen atelier op. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot dé internationale referentie voor liturgische gewaden. De vierde generatie besliste later te diversifiëren in hoogwaardig huislinnen. Het vakmanschap, oog voor detail en de servicegerichte bedrijfscultuur werden al snel opgemerkt door de beste interieurontwerpers en architecten. Vandaag biedt Mirabel Slabbinck de meest verfijnde collectie bed-, bad- en tafellinnen aan en realiseert zij projecten op maat over de ganse wereld.
About_Mirabel_v3

Over Mirabel Slabbinck

Als kind bracht ik vele uren door in het atelier van mijn vader, waar mijn overgrootvader reeds de basis legde van ons familiebedrijf. Ik vind het nog steeds een van de meest inspirerende plaatsen die ik ken. Hier komen onze ontwerpen tot leven in de handen van onze geweldige vakmensen. We werken met de fijnste materialen, vinden inspiratie in de natuur, gaan steeds tot het uiterste om onze klanten te dienen en hun op maat gemaakte projecten te mogen realiseren. Eeuwenoude technieken verfijnen om uiting te geven aan hedendaagse schoonheid en comfort met uitzonderlijk linnen en katoen, is en blijft onze trots en genoegen. Ik ben dan ook dankbaar dat ik een nieuw hoofdstuk mag schrijven in onze rijke familiegeschiedenis.
team_atelier_slabbinck_kleur

Atelier

Naast de confectie van de klassieke en hedendaagse collecties, is ons atelier gespecialiseerd in het uitwerken van gepersonaliseerde projecten op maat voor privéwoningen, yacht- en vliegtuiginterieurs. Elk artikel dat we produceren, zelfs van de basiscollectie, wordt stuk per stuk gemaakt in ons atelier te Brugge. Met meer dan een eeuw ervaring en met de hulp van ons toegewijd team van bekwame vakmensen, kunnen we de hoogste kwaliteit en de snelste levertijd garanderen, waar ook ter wereld.

Utimate bespoke since 1903

 
Your dream is our care!