Skip to main content
Quality

Kwaliteit

Bij Mirabel Slabbinck is kwaliteit een ongeëvenaard gevoel van luxe dat gecreëerd wordt door het hand in hand gaan van comfort en stijl. We nemen u mee op een reis waarbij service centraal staat en uw wensen en noden verweven worden met uw dromen.
Dankzij ons Brugs atelier en het vakmanschap van ons toegewijd team kan het productieproces op de voet gevolgd worden en kan ook op elk moment van het proces verder ingespeeld worden op de personalisatiemogelijkheden van uw huislinnen. Onze selectie van uitzonderlijke stoffen gaande van de fijnste katoen tot duurzaam linnen worden omgetoverd tot tijdloze designs die naadloos aansluiten bij uw interieur. De interactie tijdens het uitzoeken van de passende stofkwaliteit, het gewenste design en het verwerken van deze uitzonderlijke stoffen tot een afgewerkt artikel zorgt voor  ongeëvenaard maatwerk. Ons gepassioneerd team waakt nauwkeurig over elke stap en elk detail. Een laatste zorgvuldige controle zet de verzending in gang waarbij elk artikel voorzien wordt van een unieke QR-code waardoor de klant kan ontdekken hoe, waar, wanneer en wie aan hun artikel gewerkt heeft in ons atelier.
Sustainability

Duurzaamheid

Omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, streven wij naar een voortdurende innovatie van onze werking met het oog op een milieuvriendelijke productie. Hierdoor kiezen wij zorgvuldig onze partners uit die dit ook ter harte nemen.

Enkele voorbeelden van hoe wij ons steentje bijdragen :
  • Elk item wordt steeds op maat gemaakt. Hierdoor hebben wij geen stock en kunnen wij ook de stofresten limiteren. De linnen zakken die gebruikt worden om de artikelen in te verpakken worden gemaakt uit deze stofresten.
  • 95% van ons elektriciteitsverbruik is zelfvoorzienend door zonnepanelen.
  • Tijdens het productieproces is er weinig water nodig. Dit weinige water wordt extra gefilterd om zo gezuiverd mogelijk opnieuw te kunnen lozen.
  • Bij de verpakking gebruiken we geen plastiek meer. Alle kartonnage draagt het  FSC label.
MadeinBelgium

Made in Belgium

De authenticiteit van ons familiebedrijf is de drijvende kracht binnen de Slabbinck familiegeschiedenis. Sinds 1903 wordt het vakmanschap en de knowhow steeds met passie overgedragen van generatie op generatie. De Belgische productie in ons Brugs atelier wordt in stand gehouden door een toegewijd team van bekwame vakmensen en is onze grootste trots. Het biedt een ongeziene flexibiliteit binnen het productieproces waardoor klanten op elk moment op hun wenken bediend worden. Elk artikel wordt voorzien van een unieke QR-code waardoor de klant kan ontdekken hoe, waar, wanneer en wie aan hun artikel gewerkt heeft in ons atelier.

De toekenning van het “Handmade in Belgium” label zet de authenticiteit en kwaliteit van het Mirabel Slabbinck huislinnen  extra in de verf.
Service_minded

Een ongeëvenaarde service

Mirabel Slabbinck creëert een unieke beleving waarbij de klant centraal staat tijdens de ontwikkeling van hun huislinnen. Ons gepassioneerd team zorgt voor een begeleiding van A tot Z, luistert naar uw wensen en noden en geeft vorm aan uw dromen met inspirerende moodboards en schetsen. Elke stap van het productieproces wordt in kaart gebracht en kan vanaf de registratie van de bestelling tot de levering van het order online getraceerd worden. Hierdoor onstaat een ongeëvenaarde flexibiliteit. Door de unieke QR-code die aan het artikel wordt toegevoegd, kan de klant bij de ontvangst van het artikel ook nagaan hoe, waar, wanneer en wie aan het artikel gewerkt heeft in ons atelier.

Your dream is our care!