Skip to main content
MadeinBelgium

Gepassioneerd door mensen


Wat ons drijft? Dat is sinds 1903 nog steeds hetzelfde. Door de jaren heen is er veel veranderd, geoptimaliseerd en geëvolueerd. Maar de warmte en genegenheid voor mensen, die vanaf het prille begin aanwezig was, die is er altijd gebleven. Het is net door hen dat we op vandaag zijn wie we zijn. Door die wisselwerking tussen ons getalenteerde team en onze trouwe klanten is de alom gekende Slabbinck Service ontstaan. De kracht van het connecteren zorgt hier voor de magie, zowel binnen als buiten het bedrijf.

Op de eerste plaats eren we het vakmanschap van onze medewerkers. Met hun gouden handen toveren ze al meer dan een eeuw de verfijnde stoffen om tot gepersonaliseerd linnen dat ondertussen wereldwijd menige woningen, yachten en vakantieverblijven siert. We luisteren, we overleggen, we ontplooien. Samen schrijven we elke dag opnieuw een stukje geschiedenis en bouwen we collectief verder aan de toekomst. We zijn dan ook trots op het Handmade in Belgium-label dat onze Belgische productie toejuicht.

Ook met ons cliënteel kijken we vooruit. Door in dialoog te treden ontdekken we waar men belang aan hecht en wat de persoonlijke stijl is. Het meedenken op maat van de klant schept een vertrouwensband. Net die band geeft ons grootse voldoening en spoort ons aan om opnieuw verwachtingen te overtreffen. Dag na dag, order na order.
 
Jurgen_de_Witte_20191202_120345web

Geïnspireerd door authenticiteit


Onze mindset is puur. We zijn wie we zijn en volgen ons eigen pad. We laten we ons hiervoor inspireren door de authenticiteit van de natuur.  Eindeloze ideeën ontstaan uit een pallet van diepe kleuren en heldere tonen, grillige lijnen en veranderende getijden, organische vondsten en rustieke elementen.

Eerlijk en oprecht gaan we met elk artikel aan de slag, recht vanuit ons hart. Daarbij selecteren we zorgvuldig de meest verfijnde stoffen, zoals onder andere extra lange vezel katoen, en verwerken we die op een zo duurzaam mogelijke manier volgens de noden en wensen van de klant. Gezien elk stuk op maat wordt gemaakt, is er geen overstock aanwezig. Zelfs de stofresten worden hergebruikt om de verpakking mee te maken.

Ons engagement beperkt zich niet louter tot de perfectie van het product. Bij Mirabel Slabbinck gaan we verder, gaan we dieper. Het afgewerkte linnen weerspiegelt de identiteit van de klant en brengt hun eigenheid tot leven.
Quality

Gedreven door detail


Met de grootste zorg werken we af tot in het kleinste detail. Dit is de plek waar een andere dimensie opengaat, waar verfijning en volharding overgaan in innovatie, zowel in productie als in service. De plek waar heritage en kwaliteit uit ontstaan, waar je anderen raakt, harten verovert en mensen verbindt.

Een detail dat vaak over het hoofd wordt gezien, is de snelheid waarmee een order op maat kan worden geleverd. Met een ongeëvenaarde levertijd waar ook ter wereld, versterken we zo onze positie als referentie binnen het segment van het luxe linnen.

Mirabel Slabbinck is meer dan een familiebedrijf. Het is een hechte community waar eenieder deel uitmaakt van het grotere geheel, van een samenhang tussen zielsverwanten. Gezamenlijk delen we de liefde voor het detail die van iets moois iets magistraals maakt. Want dat kostbare geluk, dat zit hem net in die details.