Skip to main content
WebsiteLilyIris2

Mirabels lentekriebels


Wat doet jou glimlachen?

Het kan het voelen van de eerste zonnestralen zijn, de geur van een vers boeket bloemen of de vreugde die zich ontpopt bij horen van de fluitende vogels. De lente hangt in de lucht, de natuur ontwaakt en ook wij komen weer tot leven.

De energie die dit verkwikkende seizoen met zich meebrengt, inspireerde Mirabel Slabbinck om met microcollectie naar  buiten te komen.

Ontdek twee speelse en verfijnde designs die afgeleid zijn van de Elemental Bliss collectie en die zowel je dag als nacht zullen opfleuren.
WebsiteLily

Lily


Lily brengt geluk en harmonie in huis, net zoals het elegante lelietje-van-dalen. Hiermee wordt ontwaken uit jouw dromen zaliger dan ooit te voren. Met het ultrazachte witte satijn katoen dat is opgevrolijkt met een fris groen borduurdetail is het comfort compleet.

Uniek verkrijgbaar in België, Nederland en Frankrijk. 
Levering binnen de 3 weken. 

Klik hier om het exclusieve Lily design online te kopen. 
Verkrijgbaar van april 2024 tot en met juli 2024. 
WebsiteIris

IrisEen ode aan de Iris. Een wondermooie set waarbij “Something  old, something new, and something blue” traditie laat triomferen. Dompel je onder in het glanzend wit satijn katoen die de set een klassieke uitstraling geeft, terwijl de tijdloze blauwe ajoursteek een moderne twist toevoegt.

Uniek verkrijgbaar in België, Nederland en Frankrijk. 
Beperkte voorraad, levering binnen de 3 weken. 

Klik hier om het exclusieve Iris design online te kopen. 
Verkrijgbaar van april 2024 tot en met juli 2024.