Skip to main content
TwiningcollectionMirabelSlabbinck

Twining collection

Mirabel Slabbinck laat u kennis maken met de krachtige Twining collectie die ontstaan is uit een tedere zachtheid. Het machineborduurwerk belichaamt het verlangen naar verbinding en wordt versterkt door eenvoudige en verfijnde ontwerpen. De combinatie met de zijdezachte stoffen laat u wegdromen naar verre oorden en creëert tegelijk het knusse thuisgevoel waar de kracht van de onvoorwaardelijke liefde tussen vrienden en familie zegeviert. Laat u in 2021 verrassen door de veelzijdigheid van deze eigentijdse collectie.

Bekijk hier de video
BedlinensMirabelSlabbinckTopalistudiofocus1

Topali

Verweven verbondenheid


Gedistingeerd machineborduurwerk rijst op uit het rietgewas en laat zich inspireren op het authentieke webbingpatroon. Een klassieke techniek verbindt zich hier met minutieus vakmanschap waarbij de afwisseling tussen de verwevenheid van de fijne steken en de ruime openingen een harmonieus geheel vormt met een royale look. 
MirabelSlabbinckTakradetail1

Takra

De kracht van samenhorigheid


Takra is een staaltje hedendaagse klasse met pit gefundeerd op de moderne architectuur. 
De samenhorigheid van het strakke lijnenspel creëert een intiem gevoel en ontpopt zich op
de volant. Dit krachtige machineborduurwerk is een streling voor het oog en vormt nu al een tijdloze klassieker.
BedlinenMirabelSlabbinckAtodetail

Ato

Eindeloze elegantie


Ato schittert in zijn eenvoud en gaat rechtdoorzee. Door het speelse ritme van de steek ontwikkelt zich een loodrechte lijn met een stijlvol detail. De veelzijdigheid van het design zorgt voor een eindeloze elegantie op zich en ook voor een naadloze mix and match met
de overige modellen van de Twining collectie.
LakofocusHomelinennsMirabelSlabbinck

Lako

Eenvoud siert 


Een klein detail met een grootse uitstraling. De mini-volant zorgt voor een verfijnde afwerking en siert elk interieur.  
PalulinenMirabelSlabbinck

Palu

Satijn linnen is de perfecte match tussen luxe en comfort. Het 100% linnen zorgt voor een soepel en zacht gevoel, maar de finishing touch wordt gecreëerd door de satijn weving die
de stof een luxueuze glans geeft. Ervaar het ultieme slaapcomfort met deze bijzondere stof.

 

MoldaMirabelSlabbinckHomelinens

Molda

Het knusse Molda gevoel laat u wegmijmeren naar de plek van uw dromen. De fluweelzachte touch zorgt voor een gevoel van geborgenheid terwijl de levendige kleuren deze rijke stof een weelderige look bezorgen. In combinatie met gepersonaliseerd borduurwerk wordt het dé eye-catcher van uw interieur.

 

SonataSinfoniaMirabelSlabbinckexclusivehomelinnens

Sonata & Sinfonia

Het FIBRAFINA® handelsmerk staat garant voor stoffen van superieure kwaliteit met een uitzonderlijke look & feel. Het verhaal van de stoffen begint bij de zoektocht naar de allerbeste vezels die vervolgens met de grootste finesse verwerkt worden volgens de kunst van het Italiaans weven. Het unieke vakmanschap dat samensmelt met de onevenaarbare kwaliteit van de extra-long staple vezels creëert sublieme stoffen die zeer dicht geweven zijn, zijdezacht aanvoelen en een luxueuze glans geven.

Sonata voelt super zacht aan, maar is tegelijk ook crispy door de perkaal weving en heeft een 665 thread count.

Sinfonia geeft een weelderige glans met een ultrazacht gevoel dankzij de satijn weving met een 750 thread count.