Skip to main content

Elemental Bliss collection


Geluk, dat kostbare gevoel dat iedereen nastreeft. Het is iets o zo simpel en toch moeilijk te vinden. Mirabel Slabbinck wijst je met haar nieuwe collectie de weg. In 2024 viert ze namelijk het herontdekken van het plezier dat de kleine dingen ons schenken. Hierbij gaan we terug naar de essentie. We herbeleven wat we ogenschijnlijk zijn vergeten en genieten opnieuw met volle teugen. Laat je onderdompelen in de elemental bliss van deze collectie waarbij vrolijke details de nieuwe designs vormgeven. Het geluk lacht je toe!
weetjenc2024-Bonsomibed

Bonsomi


Hoe verander je een vluchtige romance in een langdurig liefdesverhaal?

Velen vragen het zich af, maar het is Bonsomi die het voor elkaar krijgt. Door het onthullen van onze begeerten, komt de magie van de liefde en het geliefd worden tot stand. Niets is mooier dan de kunst van het verlangen! Het dromen over een tedere blik, het hunkeren naar een innige omhelzing en het uitkijken naar een onbezorgde tijd samen. Er komt spontaan een glimlach van op je gezicht.

Subtiel wordt solide, romantiek wordt echte liefde, het mysterie is ontrafeld. De verfijnde ajoursteek van de Bonsomi vertegenwoordigt deze hartelijke interacties die leiden tot een toegewijde band.

Laat je leiden door het gelukzalige gevoel van dit hedendaags amoureus verhaal. 

Klik hier om het nieuwe Bonsomi design verder in detail te bekijken.
weetjenc2024-moya1

Moya


Eeuwig geluk, wie droomt er niet van?

Het golvende borduurwerk van Moya neemt je mee in de tijd. Je waait terug naar de plek waar alles opnieuw in beweging komt. Graaf in je herinneringen, prikkel je zintuigen en breng je memoires weer tot leven. Het wonderlijke vermogen van terugblikken laat je die magische momenten, aangename ervaringen en plezierige sensaties herbeleven.

Waar denk jij het eerst aan terug? Laat de pret beginnen!

Klik hier om het nieuwe Moya design verder in detail te bekijken.
 
weetjenc2024-makani2

Makani


Geluk ligt in een klein hoekje. Dat bewijst het betoverende Makani design.

Het nodigt je uit om ten volle aanwezig te zijn in het moment en de details die in onze vluchtige maatschappij vaak over het hoofd worden gezien te waarderen. Zoals de voorjaarsbloemen die in de lente ontluiken en de vrolijke vogels die ’s morgens vroeg beginnen te fluiten. Deze fijne elementen die een verkwikkende kracht geven aan ons bestaan worden weerspiegeld in het borduurwerk van dit ontwerp. Doordat de satijnsteek een andere richting aanneemt, ontstaat een nieuw gegeven.

Durf te kijken, laat je intrigeren en word verleid door de simpele vreugdes van het leven.   

Klik hier om het nieuwe Makani design verder in detail te bekijken.
 
weetjenc2024-moyabadlinnen

Badlinnen Moya


Ontdek het bijpassende badlinnen van het nieuwe Moya model. 

Klik hier om de volledige badlinnencollectie in detail te bekijken

weetjenc2024-Bonsomitafel

Tafellinnen Bonsomi


Bonsomi, het perfecte tafellinnen voor een romantische tête-à-tête of een sfeervol moment rond de tafel met gans het gezin. 

Klik hier om de volledige tafellinnencollectie in detail te bekijken

weetjenc2024-cona

Cona


Cosy met Cona!

Deze tijdloze plaid geeft je een gezellig gevoel waar je ook bent. De natuurlijke charme van het linnen wordt verweven met de weelderige zachtheid van cashwool waardoor een nieuw level van luxe ontstaat. Haal Cona in huis, want het is een stijlvolle must-have klassieker om nog jarenlang te koesteren.

Klik hier om de volledige sierkussen & plaids collectie te bekijken